God påske, alt om påsken, påskefrokost og meget mere påske...


Persondatapolitik


Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Information om vores cookies finder du her.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.



NY ORDLEG
Prøv den nye ordleg:
FIND BYNAVNET
- en sjov leg for alle i Påsken.
Humøræggebærer

Humøræggebægre

Få et ansigtsudtryk der passer til dig i dag?
Bestil dine Humøræggebægre hos CoolStuff.... Kun 159 kr. for 2 stk - det er et sikkert hit!



UGENS GÆKKEVERS:

Gæk gæk gæk,
mit navn det står med fjedre,
så blir' det ikke bedre.

Se flere gækkevers her...

Sjove ting til Påsken!
Humøræggebægre
Humøræggebægre
Få et ansigtsudtryk der passer til dig i dag? Uanset humør - glad, gnaven - så findes det perfekte æggebæger til dig.
(159 kr.)
Bestil det her hos CoolStuff...
Boiley Æggekoger til mikroovn
Boiley Æggekoger til mikroovn
Nem og hurtig æggekoger til mikroovnen - Fåes i to størrelser: enten til 1 eller 4 æg
(109 kr.)
Bestil det her hos CoolStuff...
Firkantede æg (Egg Cuber)
Firkantede æg (Egg Cuber)
Det findes - firkentede æg! Med din egen Egg Cuber laver du dit hårkogte æg firkantet - sejt!
(49 kr.)
Bestil det her hos CoolStuff...
Hjerteformet æg (Eggspress æggeform)
Hjerteformet æg (Eggspress æggeform)
Dyrk kærligheden og lav æggene til din udkårne hjerteformede med en Eggspress æggeform.
(39 kr.)
Bestil det her hos CoolStuff...